Eva's online training 'Hoogsensitief leven'

Met deze online training ontdek je hoe je ontspannen en nuchter kunt omgaan met hoogsensitiviteit. Trainer en HSP-coach Margreet Bronk laat je zien hoe je hoogsensitiviteit in je voordeel laat werken (scroll verder voor meer informatie over deze training)

Aanmelden

€39,95

Trainingsduur8 uurTrainerMargreet Bronk

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Hoogsensitief leven: groei, ontdek en geniet!

Je heb een moeilijk gesprek gehad en in de uren daarna blijft het maar door je hoofd malen. Je valt piekerend in slaap. Een middag door drukke winkelstraten lopen, bezorgt je hoofdpijn. Na een dag werken ben je overprikkeld en wil je het liefst gelijk naar bed. Maar je kunt ook intens genieten van een mooi boek of een wandeling door het bos. En je voelt vaak feilloos aan hoe anderen zich voelen.

Herkenbaar? Dan ben je waarschijnlijk hoogsensitief. Dat kan lastig zijn, maar biedt ook veel mogelijkheden - als je maar weet hoe je hier op een goede manier mee om kunt gaan.

Met deze online training ontdek je hoe je ontspannen en nuchter in het leven kunt staan met hoogsensitiviteit. Je leert hoe je bewuste keuzes maakt die écht bij jou passen, zodat je meer voldoening, rust en plezier ervaart in je dagelijks leven. Groei, ontdek en geniet!

Wat houdt de training in?

Trainer en HSP-coach Margreet Bronk laat je zien hoe je hoogsensitiviteit in je voordeel laat werken, waardoor je:

 • positief om kunt gaan met prikkels
 • meer rust vind in je lijf en hoofd
 • meer energie hebt om leuke activiteiten met familie en vrienden te doen
 • jezelf kunt beschermen tegen emoties van anderen
 • keuzes maakt die echt bij jou passen

Dit doet Margreet aan de hand van zes video’s en een werkboek. Je kunt de training zelfstandig en in je eigen tempo volgen op ons online trainingsplatform.

Onderwerpen

In de zes inspirerende video’s komen de volgende onderwerpen aan bod:

 1. Wat is hoogsensitiviteit en wat zegt de wetenschap?
 2. Welke fases doorloop je als je erachter komt dat je hoogsensitief bent?
 3. Hoe herken ik overprikkeling en hoe kan ik dat voorkomen?
 4. Emoties, hoe ga ik daarmee om en hoe zorg ik dat ik ze niet overneem?
 5. Hoe geniet ik van mijn hoogsensitiviteit?
 6. Antwoord op veelgestelde vragen

Werkboek

Je krijgt ook een digitaal, downloadbaar werkboek met extra opdrachten en verwerkingsmomenten. Passend bij de verschillende modules.

Veelgestelde vragen

Ik weet niet of ik hoogsensitief ben, is deze training ook geschikt voor mij?

Jazeker! Door de training te volgen ontdek je of je hoogsensitief bent of dat je misschien bepaalde elementen van hoogsensitiviteit herkent.

Kan ik deze training in mijn eigen tempo volgen?

Ja, dat kan zeker! Je ontvangt toegang tot een online trainingsplatform met video’s en een werkboek. We raden aan om elke week een video te bekijken en in het werkboek aan de slag te gaan met het bijbehorende hoofdstuk.

Wanneer begint de training?

Nadat jij je hebt aangemeld, ontvang je direct een mail met toegang tot het online trainingsplatform. Vanaf dan kun je op je eigen tempo aan de slag.

Hoeveel kost de training?

De training kost €39,95. Als Eva-abonnee ontvang je eenmalig 25% korting op deze training. De training kost dan €29,96.

Hoelang blijft de training beschikbaar na aankoop?

De training blijft gegarandeerd twee jaar beschikbaar vanaf de aankoopdatum.

Wie is Margreet Bronk?

Margreet Bronk is HSP-coach en geeft voor Eva de online training over hoogsensitiviteit.

"Ik zag mezelf lange tijd niet als een avonturier met hoogsensitiviteit. Tot mijn dertigste werd ik geplaagd door talloze klachten, zowel fysiek als mentaal. Mijn gezondheid leed eronder en ik kon vaak niet hetzelfde doen als mijn leeftijdsgenoten. Dit veroorzaakte veel innerlijke strijd en frustratie.

Op mijn 23e ontdekte ik toevallig mijn hoogsensitiviteit tijdens een stage, nadat iemand mij erop wees. Ik had altijd gedacht dat mijn vreemde klachten simpelweg bij mij hoorden. Maar toen ik me erin verdiepte, herkende ik mezelf in veel aspecten van hoogsensitiviteit. Dit bracht me tot zelfreflectie en inzicht in mijn anders-zijn en gevoelens van eenzaamheid, ondanks de steun om me heen.

Na mijn ontdekking begon mijn avontuur met hoogsensitiviteit. Ik richtte mijn leven opnieuw in en begon mijn HSP Academie, met als missie hoogsensitiviteit te normaliseren. Mijn training, gebaseerd op persoonlijke ervaringen, wetenschap en praktijk, staat open voor iedereen, ongeacht of ze HSP zijn. Mijn focus ligt op groei, ontdekking en genot. En ik geloof dat deze aspecten van toepassing zijn op alle deelnemers, ongeacht hun sensitiviteit."