Steun de EO - Samen vertellen we het verhaal van Gods liefde voor iedereen

Wij zijn overtuigd van Gods liefde voor iedereen en de kracht van het Evangelie. Dat geloof delen we in verhalen van échte mensen over het echte leven. Dit doen wij niet alleen. Honderdduizenden EO-leden steunen ons in deze missie. Door hen maken wij programma's en producten met impact. Denk aan:

✅ Eerst Dit, de dagelijkse Bijbelpodcast die je in 7 min. een bijbellezing en relevante overdenking meegeeft
✅ Ik mis je' waar we familieverhalen en herinneringen een plek op tv en online mogen geven
✅ EO-Jongerendag, waar meer dan 15.000+ jongeren samenkomen om het geloof te vieren

Sluit je aan, word ook EO-lid en help mee!

Ja, ik word EO-lid

Word EO-lid en sluit je aan!

Je bent lid van de EO voor 20,- per jaar. Daarmee steun je de missie van de EO, maar geniet je ook van ledenvoordelen. Zo krijg je toegang tot (online) evenementen, korting op producten en de laatste nieuwtjes in je mailbox. Maar je zorgt als lid ook voor meer EO-programma's. Want: hoe meer leden, hoe meer ruimte voor het christelijke geluid!

Bekijk de voordelen

Geef een gift

Geef je liever een gift? Je kunt de EO ook steunen door eenmalig, maandelijks of jaarlijks gemakkelijk een gift te geven. Zo help jij mee aan de missie van de EO en kunnen we hoopvolle verhalen met impact maken.

Geef een gift

Periodiek geven - Aftrekbaar van belasting

Wil jij de EO structureel helpen of doe je dat al een tijd? Geef slim, geef via een periodieke gift! Een periodieke gift betekent dat je voor minimaal 5 jaar een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar aan de EO geeft. Dit is al mogelijk bij de EO vanaf € 100 per jaar. Deze gift is volledig aftrekbaar van de belasting, omdat de EO een ANBI-status heeft. Je gift leggen we samen vast in een overeenkomst. Met de knop hieronder is de overeenkomst met toelichting te downloaden. 

✅ Een deel van het gedoneerde bedrag krijg je terug. Dit betekent dat je eventueel meer kunt geven, voor hetzelfde geld!
✅ Een periodieke gift leg je gratis en gemakkelijk vast, want een notaris is niet nodig.
✅ Alle donaties zijn volledig aftrekbaar.

Download overeenkomst

Nalaten & Schenken

“Wat mooi dat u nadenkt over hoe u met uw nalatenschap iets kan blijven bijdragen aan het zichtbaar maken van Gods liefde voor mensen. Over de generaties heen. Want Zijn boodschap van trouw heeft eeuwigheidswaarde.” (EO-directeur Arjan Lock)

Waarom geven?

De EO is onderdeel van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Hierdoor kan de EO programma’s op televisie, radio en voor online ontwikkelen. De EO krijgt geld van de overheid - dat is uniek - maar de omroep is ook meer en meer afhankelijk van het geld dat leden en donateurs geven. De bezuinigingen bij de NPO raken ook de EO. Programma’s moeten vaker deels uit eigen geld betaald worden en de verenigingsactiviteiten zijn alleen mogelijk dankzij de hulp van een trouwe achterban. Samen met deze trouwe achterban kan de EO al 55 jaar getuigen van Gods liefde.   

Meer informatie

EO & Ondernemers

Word partner van de EO! Als zakelijk partner word je actief betrokken bij onze projecten rondom ‘Geloven & vragen’ en ‘Jeugd & het Evangelie’. Je krijgt uitnodigingen voor netwerkbijeenkomsten en toffe events. We verbinden je met andere ondernemers en brengen samen projecten verder. Samen delen we van Gods liefde aan 17 miljoen mensen!

Meer informatie

Ontdek meer van de EO

Speciaal voor onze leden hebben we de ledenvoordeelshop. Hier vind je diverse EO-producten zoals CD’s van Nederland Zingt, EVA specials en vele andere mooie producten.

Het Grote Rail Away Boek

Het Grote Rail Away Boek

Fotoboek Blauw Bloed Máxima

Fotoboek Blauw Bloed Máxima

NBV21 Jongerenbijbel

NBV21 Jongerenbijbel

Dé Bijbel voor 16-plussers

Bekijk alle producten